Am 48 de ani și o soție teribil de atrăgătoare. Viața noastră amoroasă era de vis. Într-o seară, în pat…”

„Am 48 de ani și o soție năucitor de atrăgătoare. Credeam că relația noastră este perfectă. Recent am descoperit însă altceva.

Soția mea avea un telefon vechi, așa că i-am făcut o surpriză și i-am luat unul nou, frumos și performant. De atunci a descoperit jocurile pe telefon și îi plac la nebunie. Aveam o viață amoroasă de vis și credeam că nu ne lipsește nimic.

Într-o seară, ne băgasem în pat și deși nu-mi făcusem cine știe ce speranțe pentru o partidă de amor, nu eram complet dezarmat. Soția mea era însă preocupată de telefon. M-am răsucit o secundă și atunci am zărit ceva de-a dreptul dezgustător, scârbos pe ecran. Soția mea nu se mai juca de această dată și flirta în toată regula cu un alt bărbat.

M-am simțit ultimul om din lume.

Dimineață i-am spionat telefonul și am citit întregul mesaj. Era cât se poate de explicit, plănuiau o partidă de sex. Am luat numărul tipului pe care oricum îl cunoșteam și vreau să-l înfrunt. Îmi vine să divorțez.

Specialista pe probleme de cuplu a publicației The Sun îi sugerează bărbatului să aibă o discuție cât se poate de clară cu soția sa, să vorbească despre ceea ce îi lipsește acasă de a ajuns să-l înșele virtual.

Leave A Reply

Your email address will not be published.