Alexandru Arșinel și-a presimțit moartea! Ce a făcut actorul când a simțit că i se apropie sfârșitul

Alexandru Arșinel a fost unul dintre mai marii actori ai României.

A urcat pe cele mai înalte scene și a făcut furori cu fiecare apariție, dar acum a venit momentul să joace doar acolo Sus, alături de alți actori consacrați. Se pare, însă, că a fost pregătit pentru ce este mai rău și chiar a simțit că a venit momentul.

Arșinel și-a cumpărat singur locul de veci

Alexandru Arșinel a plecat dintre noi la venerabila vârstă de 83 de ani, lăsând în urmă multe lacrimi și suferință.

Celebrul actor a suferit mult în ultima vreme din cauza problemelor de sănătate și, după o luptă grea, organismul lui a cedat. Se pare că Arșinel era pregătit pentru ce e mai rău.

Alexandru Arșinel s-a ocupat singur de achiziționarea unui mormânt la cimitirul Bellu. Acesta știa că are probleme vechi, chiar și un transplant și se aștepta la ce e mai rău, mai ales pentru că avea și o vârstă înaintată.

Citește și: Prima iubire a lui Arșinel! Nimeni nu știa cu cine s-a iubit marele actor în tinerețe

În timpul unei vizite la cimitir, în anul 2014, a găsit ocazia să își achiziționeze un loc de veci și nu a stat deloc pe gânduri, cu gândul să îi scutească pe copiii lui de o grijă. A fost un om iubitor, care mereu s-a gândit să nu fie o povară pentru ceilalți.

„Sunt un om gospodar și pregătesc toate, în așa fel încât să nu las multe probleme după mine. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii când n-o să mai fiu”, a declarat actorul, în urmă cu câțiva ani.

Mormântul lui Alexandru Arșinel nu este pe celebra alee a artiștilor, dar este situat în apropierea capelei centrale de la Bellu.

Tot acolo are loc de veci și soția actorului.

Cei doi și-au fost alături în ultimii 50 de ani și s-au susținut cum au știut mai bine, iar despărțirea este foarte dureroasă.

Arșinel a îngrijit-o pe aceasta de când a fost imobilizată la pat și nu a părăsit-o niciodată.

Leave A Reply

Your email address will not be published.