Alexandra, tânăra de 24 de ani, s-a stins cu o zi înainte de nuntă. Era însărcinată în 8 luni – mesajul soțului e cutremurător

O tânără de doar 24 de ani, însărcinată în opt luni, s-a stins din viață. Femeia trebuia să rostească jurământul iubirii în fața lui Dumnezeu și să aducă un copil pe lume, însă, din nefericire, soarta a avut alte planuri pentru ea.

Alexandra este numele femeii de doar 24 de ani, care a decedat fix când viața ei părea să fie doar lapte și miere. Aceasta era căsătorită de un an de zile cu un bărbat care o iubea enorm, Silviu Miroș.

Cei doi au avut cununia civilă anul trecut, iar sâmbătă (20 august 2022) urma să își jure iubire veșnică și în fața lui Dumnezeu, însă, din nefericire, soarta a avut alte planuri cu tinerii îndrăgostiți.

Alexandra venea din Gura Humorului. Aceasta a decedat vineri seară (19 august 2022), după ce a făcut stop cardio-respirator.

Vestea a venit ca un trăsnet pentru soțul ei deoarece bărbatul a pierdut-o pentru totdeauna atât pe femeia iubită, cât și pe copilul care trebuia să se nască peste o lună de zile.

Alexandra era însărcinată în opt luni, iar vineri seară a plecat în Lumea celor Drepți alături de copilul ei.

În luna iulie, Alexandra s-a infectat cu Sars-Cov-2.

Din cauza că se află într-un stadiu avansat al bolii, aceasta a fost internată în spital pe data de 27 iulie, însă a fost externată la cerere pe data de 2 august deoarece trebuia să se pregătească pentru nunta mult așteptată…

Deși se pregătea de luni de zile pentru nuntă, vineri seară s-a lăsat întunericul pentru ea și familia ei. Alexandrei i s-a făcut rău, așa că soțul ei a sunat de urgență la 112.

Echipajul medical ajuns la fața locului a constatat că femeia era în stop cardio-respirator.

Oamenii au început imediat manevrele de resuscitare și au transportat-o rapid pe tânără la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Suceava.

Medicii au făcut eforturi disperate să o mențină în viață pentru a salva copilul, dar, din nefericire, totul a fost în zadar. Alexandra și copilul ei au decedat.

Menționăm că femeia avea afecțiuni cardiace preexistente.

Ea a fost operată pe cord la vârsta de 20 de ani, din acest motiv medicii i-au monitorizat atent starea de sănătate după ce a fost infectată cu Sars-Cov-2.

Sâmbătă dimineața, Silviu Miroș nu a mai îmbrăcat costumul de ginere, ci hainele de doliu.

Bărbatul a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook prin care anunță decesul soției sale.

„Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace scumpa mea soție”, a scris bărbatul sfâșiat de durere.

Leave A Reply

Your email address will not be published.