Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, s-au logodit. Imagini exclusive de la marele eveniment / VIDEO

Zi mare pentru Adriana Bahmuțeanu! Astăzi, bruneta s-a logodit cu noul ei partener de viață, bărbatul care o face fericită în fiecare zi, George. Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, vă prezintă imagini în exclusivitate de la marele eveniment.

Luna aceasta, bruneta a fost surprinsă pentru prima dată alături de iubitul ei, un bărbat din California.

La doar câteva zile după ce ar fi fost agresată de iubit, Adriana Bahmuțeanu și-a făcut apariția alături de George, noul bărbat care a intrat în viața ei. Se pare că cei doi au planuri serioase de viitor.

Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, s-au logodit

Ei bine, iată că Adriana Bahmuțeanu și iubitul ei, George, au mers astăzi la biserică și și-au jurat iubire pentru totdeauna. Adriana Bahmuțeanu a povestit zilele trecute că se simte în pericol din cauza fostului ei iubit grec.

În exclusivitate la Acces Direct, recent, Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că George este din California și a venit în vacanță în România, însă bărbatul a spus că nu este decât un prieten apropiat de-al vedetei.

Se pare că, în realitate, cei doi formează un cuplu și au decis să ducă relația lor la nivelul următor. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, din Statele Unite ale Americii.

Ce spuneau Adriana Bahmuțeanu și George în urmă cu câteva zile despre relația lor

Tot în urmă cu câteva zile, Adriana Bahmuțeanu și George dădeau de înțeles că deocamdată nu este nimic între ei și că au de gând să lase timpul să stabilească dacă formează sau nu un cuplu.

„Prin ceva prieteni comuni din SUA (n.r cum s-au cunoscut), trăiesc în California.

Deocamdată suntem prieteni. Dacă ne întâlnim peste 4-5 luni pot să vă dau un alt răspuns. (n.r dacă vor avea o relație).

Sunt și eu în vacanță (…) Niciun plan. (…) Sincer să fiu, eu nici nu am știut de ea până acum 2-3 luni. Deci, nici nu am știut cum o cheamă ”, a declarat George la Acces Direct.

Adriana Bahmuțeanu a ales să poarte la evenimentul special o pereche de pantaloni lungi, eleganți, de culoare albă, o bluză de aceeași culoare și o pereche de sandale cu toc. Bineînțeles, nu au lipsit accesoriile.

Vedeta a purtat două coliere din perle și a ținut în mână pe parcursul ceremoniei un buchet superb. Nici partenerul ei nu s-a lăsat mai prejos.

George a purtat o pereche de jeanși albaștri și o cămașă de aceeași culoare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.