Adevărul despre etnia Monicăi Gabor a ieșit la iveală abia acum. Detalii mai puțin știute despre originile fostei doamne Columbeanu..

Monica Gabor a devenit faimoasă în România odată cu apariția ei alături de omul de afaceri Irinel Columbeanu. Interesul publicului s-a amplificat datorită diferenței semnificative de vârstă dintre ea și soțul ei.

Puțini erau conștienți de trecutul acestei tinere frumoase cu picioare lungi, care strălucea pe podiumuri. Cu toate acestea, adevărul despre ea a ieșit la iveală destul de repede.

Monica Gabor vine dintr-o familie de maghiari catolici dintr-un sat aproape de Bacău. Copilăria ei a fost modestă, crescând într-o casă simplă construită din lemn și lut, alături de părinții ei, Emil Gabor și Veronica Bulai, și cele două surori ale sale. Viața lor a cunoscut o schimbare dramatică după ce au trecut prin inundațiile din anii ’90, un incident în care au fost salvate în ultima clipă de către vecini.

Părinții Monicăi proveneau din două sate din Răcăciuni, ambele comunități fiind de rit roman-catolic, dar ulterior au adoptat ortodoxia. Monica însăși a abrațisat ortodoxia după căsătoria cu Irinel Columbeanu, deși a fost catolică majoritatea vieții ei.

Destinul tragic al părinților Monicăi a fost marcat de problemele de sănătate și datoriile tatălui său, Emil Gabor, care a murit singur acum patru ani. Mama sa, Veronica Bulai, a avut un sfârșit tragic în vara anului 2013, când a fost ucisă de o stâncă desprinsă în timp ce vizita peștera Polovragi.

Se spune că Veronica ar fi vizitat înainte de tragedie mănăstirea Frăsinei, considerată blestemată, unde accesul femeilor este interzis, atrăgând asupra sa un presupus blestem. Despărțirea părinților Monicăi în 2008, după 26 de ani de căsnicie, s-a datorat în principal alcoolismului și violenței din partea tatălui său.

Leave A Reply

Your email address will not be published.