Actriță Celebră, Diagnosticată Cu O Boală În Fază Terminală. Care Este Ultima Ei Dorință

În ultima perioadă, o mulțime de persoane cunoscute au plecat dintre noi sau am aflat despre ele că trec prin clipe de groază din cauza bolii.

Aflăm acum că o actriță extrem de cunoscută la nivel internațional a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală și are o singură dorință pentru noul an.

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer

Shannen Doherty este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, dar pentru care viața a fost extrem de grea. Deși a avut parte de multe lovituri până acum, niciodată nu s-a dat bătută și a încercat să le facă față. După ce credea că a învins cancerul la sân, se pare că boala a lovit din nou.

Celebra actriță a fost din nou diagnosticată cu cancer în fază terminală, iar medicii au avertizat-o că situația este extrem de dificilă. Shannen nu se dă bătută și este foarte activă în mediul online, acolo unde le comunică fanilor tot ce mai este nou în viața ei.

Vedeta mai are o singură dorință pentru noul an, care speră că va deveni cândva realitate: ca medicii să găsească un tratament pentru cancer și oamenii suferinzi să poată fi vindecați. Îndrăgita actriță a mărturisit că va face tot ce este posibil pentru a găsi o soluție de finanțare pentru cercetarea bolii cu care se luptă.

,,Dacă aș visa la ceea ce s-ar întâmpla în 2022, cred că mi-aș dori să se facă mai multe cercetări și să se găsească un tratament pentru cancer. Cred că acesta este ultimul meu vis”, a spus Shannen Doherty.

Shannen nu s-a retras din activitate

Deși nu trece printr-o perioadă prea bună, actrița nu s-a retras din activitate. Își iubește foarte mult meseria și, chiar dacă se află în stadiul terminal al bolii, Shannen Doherty a continuat să filmeze pentru o mulțime de filme anul acesta.

Leave A Reply

Your email address will not be published.