Accident teribil. Poliţiştii au fost şocaţi când au văzut poziţia maşinii şi cine era şoferul

După ce autoturismul a părăsit şoseaua, a căzut pe malul albiei şi a rămas în poziţie verticală, deoarece spatele maşinii s-a proptit în structura podului.

Accident grav în Neamţ. Poliţiştii de la Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă „Petrodava“ Neamţ au fost solicitatţi să întervină la un accident care s-a petrecut astăzi, 29 iulie 2022, pe Drumul Naţional 15 B, cel care face legătura dintre Moldova şi Ardeal, pe viaductul de la Poiana Largului.

Apelul pentru ajutor a fost înregistrat în Dispeceratul ISU:

– Ambulanţă la ora 09.15, prin apel la numărul 112 anunţându-se că un autoturism în care se aflau două persoane a fost implicat într-un accident, posibil cu urmări grave, care avusese loc în satul Pluton, comuna Pipirig.

La locul solicitării au fost alocate forţe de la Detaşamentul de pompieri Târgu Neamţ, Serviciul Voluntar din Pipirig şi cadre de la Ambulanţă Neamţ. Asta după ce o maşină în care se aflau două persoane a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat de pe un pod, căzând în albia unui pârâu.

Ca prin minune, ocupanţii nu au suferit nicio leziune.

După ce autoturismul a părăsit şoseaua, a căzut pe malul albiei şi a rămas în poziţie verticală, deoarece spatele maşinii s-a proptit în structura podului.

„Până la sosirea forţelor de intervenţie cele două persoane s-au autoevacuat din autoturism.

Un bărbat de 74 de ani şi o femeie de 73 de ani au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajele SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Ambele persoane au refuzat transportul la o unitate sanitară“, a transmis ISu Neamţ.

Un alt „ciudat“ accident petrecut pe şoselele din Neamţ este cel produs în decembrie 2020.

A avut loc în localitatea Rediu, pe data de 3 a ultimei luni din an, în jurul orei 19.00. A fost momentul când

liniştea serii a fost tulburată de o bubuitură puternică, martorii observând ceva ce rar le-a fost dat să vadă.

Un autoturism fusese proiectat într-o casă, partea din spate şi roţile stricând acoperişul locuinţei, maşina rămânând proptită cu botul pe sol, în poziţie verticală.

La volan era o tânără de 18 ani, care a fost scoasă din habitaclu de către martorii incidentului, ulterior fiind transportată la spital.

Cercetările au stabilit că şoferiţa a pierdut controlul volanului într-o curbă, a intrat într-un cap de pod, iar din impact maşina a fost proiectată pe o casă şi gard.

„În urma impactului, autoturismul a fost proiectat vertical, sprijinindu-se pe partea din faţă în gardul şi acoperişul unui imobil“, transmitea Poliţia Neamţ. La producerea accidentului au contribuit viteza şi lipsa de experienţă.

Leave A Reply

Your email address will not be published.