Accident îngrozitor în Galați! Un bărbat a murit pe loc și altul a ajuns de urgență la spital, după ce mașinile lor s-au lovit frontal

Un accident îngrozitor s-a produs în Galați! Un bărbat a murit, iar celălalt șofer a fost transportat de urgență la spital, după ce s-au lovit frontal. Tragedia a avut loc pe DN24, iar bărbatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire. Tot ce le-a mai rămas medicilor să facă a fost să constate decesul.

Un alt accident tragic a avut loc în Galați. Dacă în urmă cu o seară un tânăr a murit în Maramureș, un alt bărbat s-a stins din viață pe DN24. Tragedia a avut loc după ce mașina în care se afla s-a lovit frontal cu o altă mașină. Șoferul celălalt a ajuns de urgență la spital, fiind în stare foarte gravă.

Un bărbat a murit într-un accident rutier în Galați

După ce s-au lovit frontal, cele două mașini au fost proiectate lângă partea carosabilă. Bărbatul care a murit avea vârsta de 62 de ani, iar șoferul rănit are vârsta de 64 de ani. Acesta a fost transportat de urgență la spital, fiind grav rănit în urma impactului. În cazul celuilalt șofer, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l menține în viață.

Din primele informații se pare că accidentul s-a produs după ce șoferul de 62 de ani a intrat pe contrasens, unde circula cealaltă mașină, condusă de șoferul de 64 de ani.

Acesta nu a putut să evite impactul și a intrat din plin în mașina care venea în fața lui. Polițiștii fac cercetări și au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

”În urma impactului, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, fiind avariate. Bărbatul de 62 de ani a rămas încarcerat în stare de inconştienţă, iar în urma extracţiei de către echipele de la descarcerare din cadrul I.S.U. Galaţi, s-a constat că acesta nu mai prezenta semne vitale, fiind constatat decesul.

Celălalt conducător auto a fost rănit grav şi a fost preluat şi transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate, unde i se vor recolta şi probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis IPJ Galați.

Un român a murit în America

Un alt român și-a pierdut viața în America. Vasile Cricovan avea 31 de ani și s-a stins din viață după ce un TIR încărcat cu amoniac s-a răsturnat înaintea lui.

Bărbatul a oprit mașina, însă a înhalat vaporii substanței, iar mai apoi a intrat în stop respirator. Acesta a lăsat în urmă o familie îndurerată, iar soția lui strânge donații pentru a acoperi cheltuielile de înmormântare.

Leave A Reply

Your email address will not be published.