Accident horror, 21 morţi după ce un autocar a căzut într-un canal VIDEO

21 persoane au murit și alte 6 au fost rănite după ce un autobuz a căzut sâmbătă într-un canal în nordul Egiptului, a anunțat Ministerul Sănătății, conform unui bilanţ actualizat.

Accident cumplit în Egipt. Un autocar a deraiat pe o autostradă și a căzut în canalul Mansuriya din orașul Aga, potrivit unor surse de securitate citate de Reuters. În autobuz se aflau 35 de persoane.

Accidentele rutiere cu victime sunt relativ frecvente în Egipt. Acestea sunt adesea puse pe seama conducerii imprudente şi a condiţiilor rutiere precare. Tot în acest an, două vehicule ce transportau pasageri s-au ciocnit în peninsula egipteană Sinai, provocând moartea a 21 persoane, au anunţat oficiali de securitate şi medici, informează DPA. De asemenea, 17 persoane au fost rănite.

Potrivit datelor oficiale 7.000 de persoane au murit în accidente de circulaţie în 2020 în cea mai populată ţară din lumea arabă, cu 103 milioane de locuitori.

În vară, cel puţin 22 de persoane au murit şi alte 33 au fost rănite după ce autobuzul în care se aflau s-a izbit de un camion parcat pe marginea drumului în centrul Egiptului, joi, au anunţat autorităţile guvernoratului Minya, unde a avut loc accidentul, relatează AFP.

”Şoferul camionului s-a oprit pe marginea drumului pentru a schimba o anvelopă când a fost lovit din spate de autobuz”, care avea aproximativ cincizeci de pasageri la bord, se arată în comunicatul de presă al guvernatului, aflat la 300 de kilometri sud de oraşul Cairo.

Cel puţin 20 de persoane şi-au pierdut viaţa şi 15 au fost rănite într-un accident de autocar sâmbătă în sud-vestul Columbiei, a anunţat poliţia locală, scrie AFP.

Printre răniţi se numără o fetiţă de trei ani şi un băieţel de opt ani. Accidentul s-a petrecut pe autostrada pan-americană şi, „din păcate, avem un bilanţ de 20 de morţi”, a declarat presei căpitanul de poliţie responsabil cu traficul în departamentul Narino.

Autocarul care circula între portul Tumaco şi oraşul Cali s-a răsturnat pe drum sâmbătă dimineaţă din cauza unei „defecţiuni mecanice”, a adăugat această sursă.

Potrivit colonelului Oscar Lamprea, responsabil cu traficul şi transport în cadrul poliţiei naţionale, „ipoteza este o avarie a sistemului de frânare”‘.

Carnaj pe un poligon din Belgorod, Rusia. Doi recruţi au deschis focul. Sunt cel puţin 11 morţi şi 15 răniţi. Ruşii au numit incidentul „atentat”
Concluziile preliminare indică faptul că şoferul a pierdut controlul autocarului la ieşirea dintr-o curbă în condiţii de vizibilitate redusă din cauza ceţii.

Echipele de salvare au acţionat peste nouă ore pentru a descarcera răniţii şi a-i transporta la diverse spitale din regiune, mai scrie AFP.

Evenimente rutiere, soldate cu multiple decese şi persoane rănite, care au avut loc, la nivel mondial, pe parcursul anilor 2021 şi 2022:

2022

18 septembrie – Douăzeci şi şapte de persoane au murit într-un accident de autobuz produs în sud-vestul Chinei, pe o autostradă din provincia muntoasă Guizhou.

20 august – Şaisprezece persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 21 au fost rănite într-un accident produs între un autocar şi o ambulanţă pe o autostradă din sud-estul Turciei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.