Accident grav pe DN1, impact devastator. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un nou accident rutier deosebit de grav s-a produs în România.

Conform statisticilor, în luna august au loc, din nefericire, foarte multe astfel de evenimente în trafic, din cauza mobilității crescute (generată de perioada concediilor), a neatenției la volan și a vitezei excesive.

Accidentul despre care se face vorbire s-a petrecut pe DN1, în zona localității Cornu.

Accident rutier grav! A fost solicitat elicopterul

Un grav accident rutier a avut loc pe DN 1, la intersecţia spre localitatea Cornu. Din primele informații rezultă că au fost implicate două autoturisme, în care se aflau 6 persoane.

Traficul a fost blocat pe sensul spre Brașov și a fost solicitată intervenția elicopterului SMURD pentru a prelua victimele.

Totodată la fața locului au ajuns o autospecială de stingere, descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospeciala de primă intervenție și comandă.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, un tânăr de 20 de ani şi o femeie de 36 de ani au fost preluaţi de echipajele SAJ și transportați la spital.

Elicopterul SMURD solicitat în ajutor a preluat un alt tânăr în vârstă de 20 de ani.

Trafic blocat pe sensul spre Brașov al DN1, în județul Prahova

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că traficul pe sensul către Brașov este blocat, iar în zonă se circulă alternativ prin dirijare.

Două maşini au intrat în coliziune pe DN1 Ploiești – Brașov, la intersecția cu DJ 101R, către comuna Cornu. În urma impactului trei persoane au fost rănite.

Este vorba despre o femeie și doi bărbați. Unul dintre bărbați a fost preluat de elicopterul SMURD.

Conform statisticilor vinerea este cea mai riscantă zi din săptămână, în care se înregistrează cele mai multe accidente rutiere.

Totodată, ca lună din an, iulie, august și septembrie sunt în topul accidentelor. Acestea sunt lunile în care românii își iau concediu, deci crește substanțial mobilitatea pe șoselele patriei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.