Abia acum s-a aflat. Ce s-a întâmplat, de fapt, la concertul lui Nosfe, în noapte morții lui

Sâmbătă seară, 15 octombrie, Nosfe a urcat pe scenă alături de Șatra Benz, la Romaero Băneasa, în nordul Bucureștiului. Nici el, dar nici colegii lui nu aveau să știe că era ultimul lui concert, că în doar câteva ore avea să fie găsit fără suflare, în sufrageria casei sale.

În imaginile de la concert postate pe prietenii și colegii lui pe rețelele de socializare, Nosfe apare în multe dintre ele. În unele fotografii e surprins în culise, înainte să urce pe scenă, iar în altele e chiar pe scenă, în timp ce cântă și interacționează cu publicul, scrie a1.ro.

„După primele câteva piese la concert s-a așezat, se simțea rău”. Ce spun colegii lui Nosfe despre ultimele sale ore de viață

Colegii de trupă spun că decesul subit ar fi fost provocat de un infarct.

Cu doar câteva ore înainte de tragedie, Nosfe a cântat la un concert, în București, alături de colegii săi din Șatra Benz, iar vineri își lansase melodia și videoclipul „N-am de dat”, alături de alți trei artiști. După concert, ajuns acasă, în Balotești, i s-a făcut rău și s-a prăbușit. Potrivit unui comunicat transmis de IPJ Ilfov, soția a fost cea care a sunat la 112, în jurul orei trei și jumătate. Medicii de la ambulanță nu au mai putut face însă nimic.

Pentru a putea face legal toate cercetările cuvenite în cazul decesului artistului, polițiștii și procurorii sunt obligați să deschidă un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Colegii de trupă au cerut oamenilor să nu speculeze moartea cântărețului și să nu emită păreri nefondate. Tocmai de aceea, cele mai relevante vor fi analizele medicilor legiști. Unele dintre acestea sunt așteptate în câteva zile, dar, spre exemplu, datele analizelor toxicologice ies abia după trei săptămâni.

Leave A Reply

Your email address will not be published.