A vrut să cumpere o casă, dar s-a ales cu un oraș întreg. Cum a ajuns o femeie să dețină 86 de proprietăți

A vrut să cumpere o casă, dar s-a ales cu un oraș întreg.

Cum a ajuns o femeie să dețină 86 de proprietăți. Inițial, aceasta și-a dorit să își achiziționeze o locuință evaluată la 594.481 de dolari, iar în final, s-a ales cu zeci de proprietăți.

Femeia din Nevada a dorit să își cumpere o casă și a ajuns, din cauza unei erori, să fie proprietara unui oraș întreg.

Aceasta intenționa să își cumpere o casă evaluată la 594.481 de dolari, în Spanish Springs, acolo unde Toll Brothers a dezvoltat un proiect rezidențial de amploare.

În final, însă, ea a ajuns să aibă 84 de proprietăți suplimentare și două spații comune din cauza unei erori de copiere în actul de proprietate, scrie digi24.ro.

A vrut să cumpere o casă, dar s-a ales cu un oraș întreg

Identitatea femeii care după ce a vrut să își cumpere o casă, a ajuns, din cauza unei erori, să dețină 86 de proprietăți, nu a fost dezvăluită.

„Se pare că Westminster Title din Las Vegas ar fi copiat și lipit o descriere legală dintr-un alt transfer Toll Brothers atunci când a pregătit actul (a cumpărătorului de locuințe) pentru înregistrare”, au fost declarațiile făcute de Cori Burke, evaluator șef adjunct pentru județul Washoe, potrivit presei internaționale.

Astfel de greșeli apar destul de frecvent, însă acest caz a atras atenția din caua numărului mare de proprietăți cumpărate.

„Deoarece era destul de clar că s-a făcut o greșeală, divizia noastră de servicii de evaluare a contactat imediat Westminster Title,

astfel încât să poată începe să lucreze la corectarea lanțului de titluri pentru cele 86 de proprietăți transferate din greșeală.”, se mai arată în declarațiile din presa internațională.

Pentru ca lucrurile să fie clarficate, și documentele modificate, femeia va trebui să transfere titlul de proprietate înapoi către Toll Brothers,

însă va fi un proces de durată, care va depinde de cât de cooperantă va fi cea care s-a ales cu un orășel întreg.

Leave A Reply

Your email address will not be published.