A pus în cuptor un file de peşte, dar ceea ce a urmat a speriat-o crunt. Doar într-un film de groază vezi aşa ceva

O gospodină din Marea Britanie a pus în cuptor un file de peşte, dar ceea ce a urmat a speriat-o crunt!

Femeia a fugit imediat și și-a adus telefonul pentru a filma minunăția. Imaginile s-au viralizat pe rețelele de socializare, iar internauții au fost uluiți.

O tânără a pus în cuptor un file de peşte, dar ceea ce a urmat a speriat-o crunt

O tânără din Marea Britanie a vrut să gătească la cină pește, așa că a mers la cel mai apropiat magazin de unde a cumpărat un file de pește.

A ajuns acasă, a asezonat bucata de pește, după care a introdus-o la cuptor. Femeia a plecat apoi să-și facă treaba prin casă, când a auzit un zgomot din bucătărie.

Femeia a ajuns în bucătărie, dar nu știa exact de unde vine zgomotul respectiv.

Nu mică i-a fost mirarea când a realizat că zgomotul se aude chiar din cuptor, acolo unde tocmai ce introdusese file-ul de pește.

A aprins lumina la cuptor și a văzut că bucata de pește se zbătea de parcă ar fi fost vie!

File-ul de pește a prins viață, în cuptor

Reamintim faptul că file-ul reprezintă peștele fără cap, coadă și oase.

Așadar, femeia a rămas uluită de ceea ce vedea în fața ochilor.

Dacă ar fi povestit cuiva, nu ar fi crezut-o, așa că a fugit repede, a pus mâna pe telefon și s-a întors în bucuătărie pentru a imortaliza momentul.

Filmulețul cu bucata de pește mișcătoare s-a viralizat, iar internauții au rămas și ei șocați și au început să-și dea cu părerea.

Mulți nu cred că imaginile sunt reale, alții au spus chiar că bucata de pește este pur și simplu posedată, scriu jurnaliștii de la dailystar.co.uk.

Dar care este explicația pentru care bucata de pește a început să se miște? Ei bine, am găsit și explicația și totul ține de chimie.

Se pare că magia începe odată ce asezonăm carnea cu sare de bucătărie.

”Tot ce trebuie sa faci este sa aplici putina sare de masa pe carne. Sarea realimenteaza canalele de sodiu din muschiul pestelui si ii provoaca spasme”, explica mcopleyumd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.