A petrecut o noapte cu un străin. Dupa cateva luni aceasta tanara a simtit ceva intre picioare. Cand s-a uitat sa vada ce se intampla, a ramas șocată

Emma Crofts-Wilson, (19 ani), este o tânără din Noua Zeelandă care s-a trezit într-o seară că are dureri de spate și abdominale, neînțelegând de ce.

A luat un analgezic și s-a dus la culcare, iar în următoarea zi se simțea ciudat, dar a încercat să ignore simptomele, zicându-și că nu-i nimic care să merite băgat în seamă.

Emma era singură acasă când a avut șocul vieții ei. Era în bucătărie, când a simțit ceva straniu între picioare.

S-a uitat în jos, dar nu a reușit să înțeleagă imediat ce a văzut: de acolo ieșea un cap. Ea dădea naștere unui copil!

„Nu știam ce se întâmplă. Am simțit o usturime puternică și când m-am uitat în jos, am văzut un cap. Atunci am înțeles ce se întâmplă. Următorul lucru, pe care mi-l amintesc, este copilul aflat în brațele mele” — a spus Emma.

Femeia nu avea nici cea mai mică idee că era însărcinată timp de nouă luni. Apoi, din senin, a dadt naștere unui copil pe podeaua din bucătărie.

Încă mai șocant este faptul că a pierdut 1/4 sânge, dar tot a reușit să ia un foarfece și să taie singură cordonul ombilical. Apoi a învelit copilul într-un prosop.

Asta este un semnal de alarmă asupra aventurilor de o noapte fără protecție. Așa că, mare grijă tinerilor care obișnuiesc să facă așa ceva.

Pe de altă parte, hai să o felicităm pe Emma pentru că are un copil frumos și sănătos. Îi dorim multă sănătate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.