A murit Gabriela Duţescu, antrenor la „Vocea României”. Mesaj emoționant transmis de Paula Seling:

Gabriela Duţescu, profesoară de muzică şi cea care îi antrena pe concurenţii de la „Vocea Românie”, a murit. Anunţul a fost făcut de Paula Seling, într-o postare pe Facebook.

„Ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare ….profesoara mea, cea care mi-a fost ca o mamă, care mi-a dat vocea pe care o am, s-a stins din viaţă.

Nu am cum să vă spun cât de supărată sunt că a plecat, mai ales că aş fi vrut să o sun mai des, să îi spun cât o iubesc şi cât înseamnă pentru mine”, a scris Paula Seling pe Facebook.

„Aş fi vrut să las problemele mele şi doar să o strâng în braţe, să îi spun că o iubesc…

Nu am făcut-o în ultimele săptămâni… dacă aş fi ştiut, aş fi dat orice doar să stau la un ceai cu ea… acum nu se mai poate . Sper să mă ierte…

Lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată. Doamna Duţescu, vă iubesc cu tot sufletul meu. Şi dacă mă simţiţi, poate vedeţi cât de rău îmi pare…

Rămâneţi în inima mea mereu. Vă iubesc cu tot ce sunt. Odihnă veşnică şi drum lin printre stele!”, a mai transmis artista.

Tot cântăreaţa i-a anunţat pe cei care vor sa aducă un omagiu că înmormântarea va avea loc la Cimitirul reformat Giuleşti – Calvin, vineri de la ora 13.00, iar slujba se va ţine la capela Bellu, la ora 11.00.

De-a lungul timpului, antrenoarea a modelat voci ale unor personalităţi foarte iubite din lumea muzicală, printre care Smiley, Dida Drăgan şi Marcel Pavel

Leave A Reply

Your email address will not be published.