A ieșit în curte și a văzut un SAC CU FRUNZE. L-a luat și a vrut să îl ducă de acolo dar a auzit un sunet ciudat venind din el și a simțit o mișcare. A găsit CEA MAI MINUNATĂ creatură de pe planetă. E INCREDIBIL!

Un tip a găsit o surpriză doar deschizând un sac cu frunze. Inițial a crezut că este un șoricel sau ceva de genu. Dar analizându-l mai atent.

Doar după ce la privit atent a înțeles că este un pui de veveriță. Din păcate, fiind abandonat de familia sa și trebuia cineva să-l îngrijească. Acest băiat a devenit un adevărat erou o dată ce a luat în grija sa acea mică creatură. El a avut grijă de pui, l-a hrănit și s-a asigurat că este complet sănătos.

Toți din preajma băiatului considerau că puiul de veveriță nu va supraviețui în mediul oamenilor. Dar eroul nostru niciodată nu și-a pierdut speranța că puiul se va acomoda. Peste o lună și ceva, puiul și-a deschis pentru prima dată ochișorii. S-a adeverit a fi o creatură nostimă și drăguță, exact ca în desenele animate. Puiul de veveriță a primit porecla „Fulger”.

Ne rămâne doar să sperăm, că pe planeta noastră sunt mult mai mulți eroi decât ne imaginăm. Dacă vă place articolul, nu vă rămâne decât să-l împărtășiți cu cei apropiați.

Leave A Reply

Your email address will not be published.